Om CphKlima

CPHKLIMA er ikke alene en webshop med spændende produkter, som gerne skulle gøre vores kunder mere beviste omkring deres bolig og indeklima.

Boligerne i dag er udsatte for vejrets, efterhånden mere ekstreme sider, som oftest vises i form af skybrud, og store mængder tøsne. Alt dette kombineret med at vi samtidig

gør alt for at spare på varmen, og tætne vores boliger, resultere i manglende ventilation, så fugt, svamp m.m. bliver “fanget” i vores hjem.

Hos CPHKlima har vi mere end 30 års erfaring inden for byggeri, svamp og fugtmålinger. Det er med til at sikre vores kunder en ensartet høj kvalitet af det stykke arbejde vi levere.

Vores medarbejdere har en stor viden og pratisk erfaring inden for bla. Radon, fugt og svampeangreb i og omkring bygninger. – Hos os får du altid direkte besked om din boligs indeklima.

  • Bemærk vi kun konstatere, samt rådgiver om problemer for vores kunder, og lige netop derfor, kan vores kunder trygt benytte CPHKLIMA.DK, til at besigtige deres bolig.
  • Kort sagt, vi har ikke økonomiske interesser i, at konstatere kundernes bolig dårligere end de er. Kunderne vælger frit hvilket firma de ønsker til at udbedre evt. fejl og tiltag i deres bolig.

Vi bestræber os på, at alle vores kunder glade og tilfredse når opgaven er løst.

Hvor vidt der er tale om  et konsulent besøg, eller salg af ét eller flere produkter fra webshoppen, så skal kunden føle at de er i centrum, og ikke mindst i trygge hænder hos CPHKLIMA.

Bliv ringet op